Suplimentul la diplomă

Informații

Ce este suplimentul la diplomă?

Suplimentul la diplomă este un document cu informații care facilitează înțelegerea calificărilor de către angajatori și instituțiile de învățământ.

Când doriți să obțineți un loc de muncă sau să urmați un curs în străinătate, poate fi dificil să explicați ce ați învățat în cadrul studiilor dumneavoastră. Aceasta este momentul în care vă poate ajuta suplimentul la diploma.

Ce informații conține acesta?

Suplimentul la diplomă oferă informații despre realizările dumneavoastră personale, inclusiv credite de curs, note și conținutul învățării.

Include informații care confirmă:

  • tipul și nivelul de calificare acordat

  • instituția care a eliberat calificarea

  • conținutul cursului și rezultatele obținute

  • detalii despre sistemul național de educație

Aceste informații ajută angajatorii sau instituțiile de învățământ să înteleaga mai usor de ce calificari dispuneti, iar dumneavoastra va permit sa faceti pasul urmator pe plan profesional sau educational.

Cum puteți obține suplimentul la diplomă?

Puteți solicita un supliment la diplomă din partea instituției de invățămant superior în care ați studiat.

Absolvenți din peste 40 de țări au dreptul de a primi suplimentul la diplomă în mod automat și gratuit, în una din principalele limbi europene.

Diploma dumneavoastră + suplimentul la diplomă = combinația perfectă pentru un loc de muncă sau un curs în altă țară europeană.

Model supliment

Suplimentul Europass la certificatul profesional

Suplimentul Europass la certificatul profesional este un document cu informații care facilitează înțelegerea calificărilor dumneavoastră profesionale de către angajatori și instituțiile de învățământ.

Document de mobilitate

Documentul de mobilitate Europass va poate ajuta sa prezentati competentele dobandite pe parcursul experientei dumneavoastra intr-un mod simplu, coerent si usor de inteles.

Creati un CV Europass

CV-ul Europass este unul dintre cele mai bine cunoscute formate de CV din Europa. Este usor de utilizat si bine cunoscut de angajatori si institutiile de invatamant.