Suplimentul Europass la certificatul profesional

Informații

Suplimentul Europass la certificatul profesional

Ați dobândit o calificare profesională, în urma unui program de ucenicie sau de formare? Suplimentul Europass la certificatul profesional vă poate ajuta să vă prezentați calificările în Europa într-un mod simplu și ușor de înțeles.

Ce este suplimentul Europass la certificatul profesional?

Suplimentul Europass la certificatul profesional este un document cu informații care facilitează înțelegerea calificărilor dumneavoastră profesionale de către angajatori și instituțiile de învățământ. Suplimentul Europass la certificatul profesional descrie:

  • scopul calificării dumneavoastră

  • nivelul său

  • rezultatele învățării și

  • sistemul educațional relevant.

Cum puteți obține un supliment Europass la certificatul profesional?

Puteți contacta instituția care a organizat programul de formare pentru a obține informații suplimentare.

Calificarea profesională + suplimentul Europass la certificatul profesional = combinația perfectă atunci când solicitați un loc de muncă sau vă înscrieți la un curs în altă țară europeană.

Link supliment

Suplimentul la diplomă

Suplimentul la diplomă este un document cu informații care facilitează înțelegerea calificărilor de către angajatori și instituțiile de învățământ.

Document de mobilitate

Documentul de mobilitate Europass va poate ajuta sa prezentati competentele dobandite pe parcursul experientei dumneavoastra intr-un mod simplu, coerent si usor de inteles.

Creati un CV Europass

CV-ul Europass este unul dintre cele mai bine cunoscute formate de CV din Europa. Este usor de utilizat si bine cunoscut de angajatori si institutiile de invatamant.